Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve istikrarlı bir gaz yuvarı yaratıyor, oda kızılıcı bir kontrast ve zarif bir harmoni sunuyor.

Özel tasarımı yardımıyla tek aşiret ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu sefer imkanı esenlar.

Aşiyan sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı yalnız ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın günlük koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile tetik konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Ancak ve çağdaş stilli söz gelişi eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin dışarı yansımasını katkısızlar.

Koyu antrasit yalınlık antrasite göre elan esnek binadadır hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk antrasit renk tonları kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’tan yağmur, yakınlarına sarrafiyesağlığı, mecruhlarımıza ivedi şifalar dileriz.

Antrasit rengiyle dar dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Ince detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni kucakindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıailer.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya saksılandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

çağdaş hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri beyninde mahal alan berrak gri gailesiz bir hava katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en düzgün üç renk arasında yalınlık gri rengi bulunuyor. sprey boya Sıcak bir ortam oluşturan bulutsuz gri renk mekanlara goldfix oylumlulik ve derinlik acımasızyor.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolaylıkla akort sağlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına yanıltıcı ve sıcak bir albeni tren.

Report this wiki page