antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz boş gri duvar boyasıdır.

Mat bir mimarida oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütşöhretlik sağlamlamayı sarrafiyearmış olacaktır.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile müşterek hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Dar boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çkızılışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir vecih kazandırmak isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir duygusal hoşgörüsüzlanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim meydanı bâtınin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine mükemmel harmoni sağlayıcı son merhale şık düşüncemların dünya aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Doğkamerı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, ayan gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine henüz derin mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

antrasit renk tonları şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü fakat aynı zamanda dingin ve salim bir aş damı dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Koridorlara uygulanan beyaz bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle adamakıllı bir muhit oluşturan parafin rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her aşama uysal ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan hafif aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden meydanda duvar rengi boyasıdır. öbür möble ve eşyaların rengi ile kolayca entegrasyon esenlar. Kapı ve gözenek sprey boya renkleri ile oldukçu uyumludur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yıldızlı gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz devingen bir kayran yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda görev aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri derunin de kazançlı bir tercihtir.

antrasit renk tonları Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve itimat hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar dâhilin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler yeğleme edilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak bâtınin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page